Skip to main content

Wat we doen

Wat we doen

Training

We geven training, voorlichting en presentaties aan hulpverleners gericht op het leren herkennen van hechtingsproblematiek, verschillende hechtingsstijlen en welk gedrag hierbij hoort. We leggen uit wat het belang is van sensitief en responsief ouderschap en hoe je dit kunt bevorderen. We hebben aandacht voor de risicofactoren van onveilige hechting en voor het herkennen van traumasignalen en de invloed daarvan op de hechtingsrelatie. 

We bieden altijd maatwerk. Op basis van uw wensen passen we de inhoud van de training of presentatie aan op de doelgroep. Wij ruimen veel tijd in voor het oefenen en het bespreken van eigen casuïstiek. We hebben verschillende tevreden opdrachtgevers waaronder Moviera vrouwenopvang, zorgboerderijen en het congres Medilex over hechting.

Bent u op zoek naar een programma op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Actuele wachtlijst

Aanmelden, advies en/of kennismaking kan op ieder moment. De huidige wachttijd voor NIKA diagnostiek en/of behandeling is 20 weken. De wachttijd voor individuele trajecten voor trauma is momenteel 12 weken. De wachttijd voor NIKA ouderbegeleiding en screening is 4 weken. Vanaf 1 maart werken wij alleen nog voor gemeentes waarmee we een raamovereenkomst hebben.  Deze wachtlijst is op 15 april  2024 bijgesteld.

Contact

Stephanieweg 19
6861 XL Oosterbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 68743092
AGB code 94063531