Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Geschreven op 01 juli 2021

Nieuwe website is live!

Met veel plezier presenteren wij onze nieuwe website van De Basis Hechting en Trauma. Naast praktische zaken kunt u er ook veel informatie terugvinden over onze werkzaamheden.

Achter de schermen is er hard gewerkt aan een website die de uitstraling heeft die wij uit willen dragen en voldoet aan de geldende eisen en normen. We zijn meer dan trots op het resultaat! 

Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt om te zorgen dat wij als kleine zorgaanbieder niet alleen onze professionaliteit vergroten, maar zijn we ook gegroeid. We zijn nu al met drie NIKA practitioners en de vierde is bijna klaar! Verder gaan we starten met een NIKA ouderbegeleider en hebben we een collega die gespecialiseerd is in lichaamsgericht werk. Vanaf nu kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen 'De Basis'. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk gerust even rond! Wij vinden het leuk als u ons laat weten wat u ervan vindt. Dat kan via het contactformulier of via een reactie op de bedrijfspagina van LinkedIn.