Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Geschreven op 05 november 2021

Break Through Day

Samen met de zzp-ers van ‘De Basis’ hebben we afgelopen september een bijzondere dag meegemaakt. Anneke Otter van Otter natuurcoaching en Edwin ‘the Icemen’, hebben ons die dag geholpen in het hebben van vertrouwen, verbinding en het uit je comfortzone stappen.

Het in contact komen met jezelf en te leren om de controle los te laten brengt je veel verder dan dat je zelf in eerste instantie zou denken. Door je over te geven aan het moment, en toe te geven aan dat onderbuikgevoel en daarbij je eigen keuzes te maken, leer je dat als je dicht bij je gevoel blijft, je keuzes krachtiger zijn. We hebben stil gestaan bij onze eigen overtuigingen en aangeleerde overlevingsstrategieën. Daarna zochten we naar manieren om deze los te laten. Ze belemmeren ons immers om te groeien en te ontwikkelen. Het toppunt van deze geweldige dag was het ijsbad, die we stuk voor stuk allemaal genomen hebben. We waren in staat om langere tijd te blijven zitten, totdat we de ademhaling onder controle kregen en er rust ontstond. De coaches hebben ons goed begeleid om te leren vertrouwen op jezelf. Het is met recht een grensverleggende dag geweest waarbij al onze medewerkers naar huis zijn gegaan met nieuwe energie, inzichten en tools die kunnen helpen in het dagelijks leven en werk.

Wij van ‘De Basis’ zijn trots dat we het belang van zorgen voor jezelf, keuzes maken en de controle loslaten op deze manier samen konden ervaren en dit aan onze freelancers konden meegeven.